Skip to content
Bemutatkozás
Bemutatkozás
Bemutatkozás

2006-ban kezdtünk bele nagy álmunk megvalósításába, hogy a kortárs gyerekvers irodalmat zenei köntösben népszerűsíthessük országszerte. Öt tagú zenekarunk nagy igénnyel választja ki a szövegeket, írjuk a dalokat, valamint nagy gondot fordítunk a hangszerelésre és a minden esetben élő előadásra és stúdiómunkára. Ízlést formáló szerepünk tudatában fontosnak tarjuk, hogy csak igényes produkciót hozzunk létre, hiszen a gyerekekhez szólunk, akik a jövő koncert- és színházlátogató közönségét. Az egész családot szólítjuk meg, hogy a minőségi együtt töltött idő szülő és gyerek között valóban megvalósuljon a koncertjeinken vagy otthon, az albumaink meghallgatása közben.

Az elmúlt 15 évben zenéltünk a legnagyobb hazai koncerthelyszíneken és fesztivál színpadokon, és számos saját szervezésű koncertet is tartottunk. A 2020-as online kitérő után visszatérünk az igazi színpadokra és 2021-ben megünnepeljük, hogy már 15 évesek vagyunk, mint zenekar. A Tintanyúl visszatért, és az országban bárhol felbukkanhat, legyen az fesztivál, művház vagy épp egy óvoda udvara!

A zenekar tagjai: Farkasházi Réka (ének), Kálmán Tamás (gitár, ének), Csiszár Ferenc (gitár, ének), Studniczky László (basszusgitár), Delov Jávor (dob)

Megjelent kiadványaink

Díjaink, elismeréseink

2017 Fonogram-díjat kap a Bumm, bumm, bumm lemez

2018 Fonogram-díjat kap az Igazi karácsony lemez

A Bookline és az UNICEF által létrehozott Szívünk rajta program kiválasztja az Igazi karácsony és az Életmesék kiadványunkat is
Bemutatkozás
Back to top