Skip to content
Együttműködések
Együttműködések

Gyakorló szülőkként igazán a szívünkön viseljük a felnövekvő generációk gondját-baját-örömét, mindannyiunk jövőjét! Legyen szó élő koncertről, egy Réka által írt meséről, egy tévés, vagy online szereplésről, igyekszünk hitelesen megszólalni olyan, mindannyiunk számára égetően fontos ügyek mellett, mint a másság elfogadása, az oktatás minősége, a nők védelme. Leginkább pedig pozitív példánkkal próbálunk irányt mutatni a kis és nagy családunknak is minden kommunikációs csatornán.

Amikor másokkal működünk együtt, akkor is az lebeg a szemünk előtt, hogy ezeket az üzenetek erősíthessük.

KórházSuli Alapítvány

Évek óta kísérjük figyelemmel a KórházSuli Alapítvány munkáját. Közelről látjuk a fontosságát, eredményeit. Réka az alapítvány hivatalos nagykövete, célja, hogy a benne tevékenykedők munkájának fontosságát minél több emberrel megismertesse és támogassa őket. A zenekarral szívügyünk, hogy időről időre a zenénkkel és szívünkkel segítsük a beteg gyerekeket, hálát adjunk segítőiknek: orvosaiknak, önkéntes fiatal tanáraiknak és az alapítvány dolgozóinak.

Emag

Legújabb együttműködésünk eredménye ez a videó, amely a Mosoly x eMAG Köszönet Program megbízásából készült.

A Mosoly Alapítvány ily módon szeretné megköszönni az elmúlt 11 hónapban összegyűlt közel 31 millió forintot az eMAG Magyarország vásárlóinak, akik hozzájárultak a gyűjtés eddigi sikereihez.

Grand Hotel Esztergom

A legfrissebb együttműködésünk, aminek eredményét hamarosan hallhatja és láthatja a közönség. Közeleg a most nyíló hatalmas szálloda felkérésére született dal premierje!

Együtt Az Autistákért Alapítvány

Az alapítvány felkérésre írtuk meg Az elfogadás dala (Kék Szív) című dalt, amely jelölést kapott a Fonogram Magyar Zenei díjon 2020-ban. A dal Kálmán Tamás szerzeménye, amelyhez videoklip is készült, és az MTVA 2020-as karácsonyi Jónak lenni jó gálájának kiemelt produkciója volt.

Gyerekzenekarok a gyerekekért – Légy egy hang

Volt egy dalunk, amellyel tudtuk, hogy még valaminek történnie kell.
A ’Légy egy hang’ a Fonogram-díjas albumunk egyik kedvenc dala, hangzott el már koncerten zeneiskolás gyerekek közreműködésével, gyerekkórussal. Végül a 2020-as karantén hozta el az igazi, legszebb megoldást: felkértük az összes olyan zenekart, előadót, aki ma Magyarországon gyerekeknek énekel, zenél, akikkel nagyon sok mindenben hasonlóan gondolkodunk, hogy álmodjuk, alkossuk újra ezt a dalt.

Danubius Hotel

Danubius Hotels szállodalánc Bubbles Club háziasszonyaként a Bubbles Club bevezetésének kommunikációját segítettem. Édesanyaként, a család mozgatórugójaként, A Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar vezetőjeként igyekeztem hitelesen képviselni a szülők számára értékes kikapcsolódást és gyermekeik részére értelmes szabadidős programokat kínáló klubot. Felkérést kaptunk a Bubbles Club indulójának megírására. Így született a két legnépszerűbb dalunk a Sárkány bál és a Bulibajnok.

Együttműködések
Back to top