Dübörög a Tavaszi Tintanyúl Turné

A zenekar horoszkópja szerint 2022 a Tintanyúl éve. Tavaly a sok kényszerpihenő után, a zenekarunk 15. szülinapját ünnepelve pattantunk vissza a turnébuszba és az ország legkülönbözőbb színpadaira. Idén pedig az első tavaszi virágokkal közösen a Tintanyulak is kidugják fejüket az üregből, hogy körbe zenéljék a vidéket.

Érdemes követni a folyamatosan frissülő koncert naptárunkat, mert nem hagyjuk ki az ország egyetlen szegletét sem!

Alig vártuk, hogy újra bulibombát robbantsunk, bújócskázzunk és körtáncot járjunk veletek, az utazásaink során mindenféle kalandokba keveredjünk, új emberekkel ismerkedjünk és gyűjtsük a csodás emlékképeket a koncertekről! Milyen 16 évet végig koncertezni? Réka így mesélt erről: “Rengeteg szép pillanatot éltünk meg együtt. A kisfiú, aki a koncertünkön állt fel először, apuka, aki a dalunk segítségével kért bocsánatot a feleségétől, súlyosan beteg kisgyerek, akit hosszú idő után mosolyra tudtunk fakasztani. Együtt táncoló nagyszülők. Egyre sokasodó családok… . Persze vannak kalandok, de ezek az emlékképek többet érnek bárminél.”

A Tavaszi Turnénk során március 27-én egy kiemelt koncertre várunk benneteket a budapesti Marczibányi Téri Művelődési Központba, áprilisban bolondozunk és húsvétolunk, majd májusban egy óriás gyereknapi kavalkáddal zárjuk a tavaszt. Reméljük, találkozunk veled is!